Yllätykset häissä

Ilahduttavia vai vihastuttavia?

Joskus häissä näkee erilaisia yllätyksiä, suunnittelemattomia ja suunniteltuja. Usein yllätysohjelmat piristävät iltaa, jos ne ovat harkittuja ja huolellisesti suunniteltuja. Itse rakastan yllätysohjelmia, ne kertovat välittämisestä, niistä huokuu rakkaus ja ovat arvokkaita muistoja hääparille. Kaikki itse suunniteltu ja toteutettu antaa tunteen, että yllätettävästä todella välitetään.

Photo by Emma Bauso on Pexels.com

Olin kesällä ystäväni häissä, jossa yllätettiin ensin hääpari, sitten sulhanen ja vielä morsian. Kaikki yllätykset olivat onnistuneita ja olivat varmasti kaikkien iltaa piristäviä. Yllätykset olivat huolella suunniteltuja ja niissä oli huomioitu yksilöllisesti yllätettävien mieltymykset.

On myös suunniteltuja yllätyksiä, jotka saattavat aiheuttaa kiusallista tunnetta hääparille. Harva morsian haluaa esimerkiksi, että joku häävieraista kosii kesken häiden. Tämäkin on sallittua, mutta hääparilta on ehdottomasti kysyttävä lupa tällaiseen yllätykseen.

Suunnittelemattomat yllätysohjelmat saattavat olla kiusallisia, koska niihin usein liittyy päihteet ja spontaani heittäytyminen. Toki niissä saattaa joskus onnistuakin, mutta uskon jokaisen toivovan ennemmin suunniteltuja ohjelmanumeroita.

Mikäli olet vieraana miettinyt yllätysohjelmaa häihin ja haluat yllättää hääparin, käänny aina ensin kaasojen tai bestmanien puoleen. Heiltä saat tiedon aikataulusta ja missä välissä ohjelma on sopiva toteuttaa.


Muutamia ideoita häissä järjestettäviin yllätyksiin:

  • Flash mob yhteislaulu, tästä löytyykin koskettava video suomeksi tämän kesän häistä.
  • Yllättävät puheet: videona toteutettu, lauluna tms.
  • Eri variaatiot yllätystansseista, mm. bestmanit vs kaasot. Hääparin sisarusten tanssi. Morsian ja isä yllätystanssi… Youtube pulloillaan ideoita muiden toteuttamista ohjelmanumeroista.
  • Hääpari voi myös yllättää vieraat esiintymällä heille yllättävällä tavalla tai ohjelmanumerolla, joka on tarkoitettu vieraille toteutettavaksi.

Yllätyksiä on moneksi ja jokainen voi itse miettiä pitääkö niistä. Kannattaa kertoa bestmaneille ja kaasoille, mikäli ei missään tapauksessa toivo yllätysohjelmia häihinsä, ettei koidu epämiellyttäviä tilanteita tärkeänä päivänä. Ohjelmien on kuitenkin sovittava hääparin luonteeseen, jotta ne ovat positiivisia yllätyksiä.

Monet yllätyksistä ovat todella koskettavia ja liikuttavia. Jotta päivänne ei kuluisi kyyneliä pyyhkiessä, linkkaan teille tähän loppuun vielä viihdyttävän ”sormus on hävinnyt” bestmanien suorittaman yllätysnumeron.

Ihanaa päivää kaikille ❤

-Sini

Julkaissut siniilonen

Olen 24-vuotias, tuleva vaimo vuosimallia 2021 ja ammatiltani olen terveydenhoitaja. Rakastan urheilua, matkustelua ja häitä! Olen helposti innostuva persoona ja pidän itseni haastamisesta. Nautin uusista kokemuksista, mutta paras paikka maailmassa on mieheni kainalossa. Heikkouksiini kuuluvat viini ja suklaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create your website with WordPress.com
Aloitus
%d bloggaajaa tykkää tästä: