TÄYDELLINEN KOSINTA 18.7.2018

Oli kaunis ja aurinkoinen keskiviikkopäivä. Olin Turussa kesälomaani viettämässä. A saapuisi kohtapuolin myös Turkuun kesäloman viettoon. Olimme jo pari kuukautta takaperin suunnitelleet, että menisimme kahdestaan telttailemaan Turun saaristoon pienelle ja rauhalliselle saarelle, jota epävirallisesti kutsutaan ”Korvaksi”.

Oli iltapäivä, kun saavuimme A:n mökille, josta A halusi pikaisesti hakea skumppapullon, jonka oli sinne jo vienyt pari kuukautta aiemmin ”kesäloman kunniaksi” odottelemaan. Olimme kuitenkin unohtaneet ostaa muoviset skumppalasit, joten kävimme vielä lähellä sijaitsevan A:n mamman luota hakemassa kuksan skumpan nauttimista varten.

Aurinko alkoi jo hiljalleen laskea, kun ajoimme mökiltä moottoriveneellä kohti Korvaa. Määränpäässä vallitsi ihana tunnelma. Oli kiireetöntä, rauhallista, joka sai aikaan euforisen tunteen. A oli ehdottanut jo veneessä, että sammutetaan puhelimet yhteisen retkemme ajaksi, jotta voisimme keskittyä vain toisiimme.

Teltan pystytyksen jälkeen täytettiin mukaan otetut lazybagit ja asetimme ne kalliolle, josta näki kauniin auringonlaskun. Tunnelma oli todella romanttinen, pidettiin käsistä kiinni ja puhuimme toisistamme kauniisti. Mulla oli todella rakastunut ja rakastettu olo.

Auringonlasku oli kauniin vaaleanpunainen, meri kohisi, aallot iskeytyivät kallioon, heinäsirkat sirittivät. Oltiin pitkään hiljaa sylikkäin ja kuunneltiin luontoa. Kaikki tuntui täydelliseltä.

Sanoin A:lle:

”Jos mä voisin pysäyttää ajan, tämä olisi hetki, jonka toivoisin jatkuvan ikuisesti.”

A oli hetken hiljaa ja vastasi ”Ei Sini, ei se hetki ole vielä.” Samalla A kaivoi taskujaan ja polvistui eteeni sormus kädessään lausuen: ”Tämä on se hetki. Sini, tuletko mun vaimoksi?”

❤ ❤ ❤ ❤ ❤

En voinut uskoa kysymystä todeksi. Hetki oli kauneinta ikinä. Uskomaton tunne virtasi minun kehoni läpi, jolloin vastasin kosintaan myöntävästi.

Ilta jatkui herkistellen. Juotiin tuoreen kihlautumisen kunniaksi kuksasta skumppaa ja uitiin meressä kuun loisteessa. Se oli elämäni täydellisin ilta.

Arttu antoi minulle suostumuksensa avata puhelimen yhden kuvan ajaksi.

Haluaisin kuulla teidän kosintatarinoitanne!<3

-Sini

Julkaissut siniilonen

Olen 24-vuotias, tuleva vaimo vuosimallia 2021 ja ammatiltani olen terveydenhoitaja. Rakastan urheilua, matkustelua ja häitä! Olen helposti innostuva persoona ja pidän itseni haastamisesta. Nautin uusista kokemuksista, mutta paras paikka maailmassa on mieheni kainalossa. Heikkouksiini kuuluvat viini ja suklaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create your website at WordPress.com
Aloitus
%d bloggaajaa tykkää tästä: