IIKS TAKAPAKKIA!

Meillä on häihin aikaa alle 10 kuukautta ja nyt jo iski ensimmäinen (onneksi loppujen lopuksi mitätön) ”takaisku”. Joka aluksi kylläkin harmitti!

Photo by Pixabay on Pexels.com

Olin päässäni suunnitellut ihanat ja tunnelmalliset pöytäkattaukset, jossa säihkyy runsas valovirta. Pidän aidosta valosta ja olin ajatellut, että meidän häissä tulisi olemaan paljon kynttilöitä tuomassa romanttista tunnelmaa (vaikka heinäkuussa ei olekaan vielä kovinkaan pimeää). Erityisesti omaa silmää viehättävät kruunukynttilät, koska mielestäni ne tuovat hieman arvokkuutta hääjuhlaan. Korkeita kynttilöitä oli tarkoitus tulla jokaiseen pöytään, jotta pöydät noudattaisivat samaa tyyliä. Olinkin tästä ehtinyt jo puhua läheisille, jotta saisimme heiltä lainata kruunukynttilän jalkoja mahdollisimman paljon. Myös kirpputoireilla kiertelyt oli jo aloitettu.

Photo by Emma Bauso on Pexels.com

Onneksi tuleva anoppi auttoi tässäkin asiassa pohtimalla ääneen, että saakohan kynttilöitä polttaa kyseisessä juhlatilassa. Tänään saimmekin tietää, että kynttilöitä saa olla, mutta niiden on oltava tuikkukipoissa. Kruunukynttiläthän ovat suuri paloturvallisuusriski, jos kynttilät kaatuvat pöytäliinojen päälle.

Hääkuplassa en osannut edes ajatella tätä ilmiselvää riskiä, kun olin saanut vahvan mielikuvan pöytäkattauksista päähäni.

Onneksi ei tämän dramaattisempaa ollut kyseessä! Tässä tapauksessa ei edes suuria rahoja ehditty kynttilänjalkoihin laittaa. Luulen, että mitä lähempänä häät ovat, sitä pienemmät asiat alkavat minua jännittämään. Täytyy kaasoja pyytää huomauttamaan, mikäli bridezillan piirteet nousevat liian vahvasti esiin :D.

Ei muuta kuin Pinterest auki ja ideoita kehiin, jotta pöytäkoristeiden hankinta voi jatkua.

Otan mielelläni ehdotuksia vastaan! 😊

-Sini

Julkaissut siniilonen

Olen 24-vuotias, tuleva vaimo vuosimallia 2021 ja ammatiltani olen terveydenhoitaja. Rakastan urheilua, matkustelua ja häitä! Olen helposti innostuva persoona ja pidän itseni haastamisesta. Nautin uusista kokemuksista, mutta paras paikka maailmassa on mieheni kainalossa. Heikkouksiini kuuluvat viini ja suklaa.

2 vastausta artikkeliin “IIKS TAKAPAKKIA!

  1. Meillä kävi ihan samalla tavalla ja olin ehtinyt ostaa kaikki kyntteliköt ja kynttilät niihin. Meinasin ensin perua suunnitelmat, mutta päätinkin kaasojen kannustamana jättää kyntteliköt suunnitelmaan, me vain emme laittaneet kynttilöitä lainkaan palamaan. Ja koska kynttilöistä emme saaneet siis valoa pöytään, laitoimme koko pöydän pituudelle valonauhaa, joka näytti upealta illalla! Kyllä ne asiat aina jotenkin päin järjestyy 🙂 tsemppiä järjestelyihin!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create your website with WordPress.com
Aloitus
%d bloggaajaa tykkää tästä: